Maguire Sports

Maguire is een gerenommeerd kantoor op de Amsterdamse PC Hooftstraat, waar een team van eigenwijze en creatieve professionals samenwerkt in fiscale, juridische en administratieve dienstverlening. We steken onze nek uit voor onze cliƫnten, we denken en bedenken voor ze. En we voeren het snel uit, met heldere uitleg en beschaafde tarieven.

We werken al meer dan 15 jaar voor vele zaakwaarnemers en hun spelers/atleten en kennen alle ins and outs van de nationale en internationale sportbusiness. Daardoor zien we fiscaal-juridische mogelijkheden en valkuilen van verre aankomen. We hebben inmiddels meer dan 200 transfers in het (inter)nationale voetbal begeleid en hebben uitstekende contacten bij de belastingdienst. We zorgen ervoor dat de successen en besparingen, die we voor spelers behalen, ook afstralen op hun zaakwaarnemer. Maguire is de exclusieve fiscale partner van Pro Agent, de vereniging van gelicenseerde voetbalzaakwaarnemers. Zaken en spelers zijn bij ons in discrete handen - wij houden ons aan de absolute geheimhoudingsplicht zoals die gehanteerd wordt door de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs.

Ook voor sportclubs is Maguire de ideale partner met expertise op het gebied van vennootschapsbelasting, BTW, loonheffing, structurering, schenkingen & sponsorships.