Generalisten, maar gespecialiseerd in deze groepen

Maguire heeft in de loop der jaren een aantal special interests ontwikkeld. Het juridisch en fiscaal adviseren van topsporters en entertainers was onze eerste special interest. Sinds een aantal jaren hebben e-sporters en gaming teams zich daarbij gevoegd. Door onze kennis van de internationale belasting- en sociale zekerheidsverdragen presteren we ook op topniveau voor expats, piloten en grensoverschrijdende werknemers.

Binnen onze cliëntenkring zijn ook tech-ondernemingen (ICT/Internet, gaming, new media en appbuilding) en vrije beroepsbeoefenaren (advocatenkantoren, recruitment bureaus, consultancy-bureaus) in ruime mate vertegenwoordigd.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Klik dan op een van onderstaande groepen voor meer informatie.

Sports

Met meer dan 25 jaar ervaring in het adviseren van topsporters, zaakwaarnemers, trainers, clubs en bonden is Maguire dé partner op sportgebied.

E-Sports

Advies in hapklare brokken en extra sturing waar nodig voor e-sporters, gamers en gaming teams. Misschien nieuw terrein voor jou, maar niet voor ons. We build relationships for life!

Expatdesk

Als Amsterdams kantoor bedient Maguire veel expats met specifieke diensten als immigratie-begeleiding, 30%-regelingen en financieringen.

Ondernemingen

Gaming- en digital marketingbedrijven, content-bouwers en andere tech-ondernemingen: we weten wat er speelt en wat we daarmee moeten en kunnen doen.

Pilotendesk

De adviseurs van onze pilotendesk zijn thuis in de fiscale verdragsregels voor piloten en bieden vooraf zekerheid over uw rechtspositie.

DGA’s / Professionals

Het is zo leuk en logisch om DGA’s en vrije beroepsbeoefenaren te adviseren als je het zelf ook bent – we weten wat er speelt en how to handle it.

We build relationships for life!

Weten wat we voor u kunnen betekenen?