Voor wie? Maguire & Ondernemingen

Maguire & Ondernemingen

Als ondernemer wil je een adviseur en accountant die begrijpt dat jouw business geen traditionele grenzen kent. En die op ieder door jouw gewenst moment bereid is om de open luikjes in jouw hoofd te sluiten zodat jij je kunt focussen op je ondernemerschap.

Maguire: one stop shop voor ondernemingen

Team Maguire is op haar best als one stop-shop voor ondernemingen, zowel in de opstartfase als tijdens de daarop volgende jaren van groei. We verzorgen inhouse praktisch alle relevante diensten voor ondernemingen: van oprichting en (her)structurering tot accounting en fiscale compliance, en van arbeidsrecht en salarisadministratie tot strategisch advies en overnamebegeleiding. Vaktechnische kwaliteit is daarbij een voorwaarde. Maar we vinden het minstens even belangrijk om the extra mile te lopen voor ondernemers: om ze te ontzorgen wanneer het kan en om ze aan te sporen wanneer dat moet. En als we vinden dat we een zeer specifieke casus niet zelf moeten aanpakken (en we weten precies wanneer dat is…), dan stellen we graag ons netwerk van betrouwbare en deskundige professionals ter beschikking.

Voor jou als ondernemer is het van belang dat we net zo snel kunnen werken als jij, zodat je geen vertraging oploopt bij het uitvoeren van je plannen, en zodat je altijd weet hoe je er fiscaal en financieel voor staat. En dat je zeker weet dat je adviseurs weten waar je het over hebt als je praat over de specifics van jouw business. Dat zit wel goed bij Maguire: We hebben specifiek veel ervaring met dienstverlenende ondernemingen en met bedrijven op het gebied van IT, nieuwe media en tech. We begrijpen dat Google zowel een client als een leverancier kan zijn; hoe diverse betaalsystemen en payment providers werken en geadministreerd moeten worden; wat de kenmerken en implicaties van een ICO of de Metaverse zijn. Daarnaast vinden we het heel leuk om buitenlandse bedrijven te begeleiden bij de opzet en uitbouw van hun Nederlandse kantoor en om ze te gidsen langs de valkuilen en mogelijkheden van doing business in een onbekend land.

Daarnaast leveren we de volgende diensten voor ondernemingen:

verzorgen van de ondernemingsadministratie (in Yuki)

opstellen van de jaarrekeningen/cijfers (BV, eenmanszaak of partnership)

opstellen van bedrijfswaarderingen en rapportages

opstellen van de belastingaangiften (inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting)

verzorgen van de BTW-aangiften

verzorgen van de salarisadministraties

begeleiden van herstructureringen en inbrengoperaties (waaronder van eenmanszaak/VOF naar B.V.)

begeleiden van overnames en overdrachten (waaronder inkoop in een partnership)

adviseren en/of bemiddelen in geschillen tussen partners

arbeidsrecht advies

opstellen en reviewen van contracten

We build relationships for life!

Weten wat we voor u kunnen betekenen?