Werken bij Accountant / Clientmanager => ervaring 4-8 jaar

Accountant / Clientmanager => ervaring 4-8 jaar

Maguire is op zoek naar een Accountant / Clientmanager.

Introductie

Wil je werkzaam zijn in hartje Amsterdam (Museumkwartier) met een divers klantenbestand aan ondernemingen in het dynamische Midden- en kleinbedrijf?

Wil je eigen verantwoordelijkheid, een eigen klantenportefeuille en veel direct klantcontact?

Wil je veel leren, wil je bijdragen aan het verbeteren van processen en automatisering met als doel een efficiënte verwerking van de administraties en jaarafsluiting van onze klanten?

Wil je een nieuwe stap in je carrière zetten met meer zelfstandigheid en uitdaging en eventueel partnerperspectief? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Ben je bekend met Yuki Accounting Software en/of Unit 4 Jaarrekeningsoftware, dan is dat een pre. Anders wordt er training/cursus voor je geregeld.

Dit is wat wij bieden:

Een uitdagende functie met veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie waar je volop de ruimte krijgt om jezelf én je team verder te ontwikkelen. We doen het samen!

Wil je een aantal dagen vanuit huis werken? Wij regelen het voor je.

32 tot 40 uur werkweek. Vrij in te delen. Planning in overleg.

25 vakantiedagen (op basis van 40 uur).

Dagelijks met het team een door ons geregelde lunch en regelmatig een borrel of uitje.

Wekelijkse sporttraining (personal trainer) met je kantoorgenoten in het Vondelpark.

Een marktconform salaris en een eindejaarsuitkering.

Wat ga je doen:

Jij verzorgt het hele traject voor je klanten, van begin tot eind. Je bent aanspreekpunt en verwerkt de aangeleverde administratie in Yuki. Je bent de financiële ogen van de klant: klopt deze factuur, is de BTW terecht, zijn de kosten zakelijk of niet, is deze storting een lening of kapitaal? Je denkt mee en signaleert ook potentiële adviezen op basis van de cijfers. Je verzorgt de Btw-aangiftes, maakt de diverse aansluitingen én stelt de jaarcijfers op.

Je beschikt over kennis van accounting-processen bij diverse soorten ondernemingen en bent bekend met het werken met diverse accountingsystemen (Yuki is een pre).

Je bent nieuwsgierig, nauwkeurig, in staat overzicht en duidelijkheid te creëren in de administratie van de klant. Je speekt en schrijft foutloos Nederlands en kunt daarnaast met Engels uit de voeten.

Wat heb je nodig in deze functie?

Je hebt een afgeronde relevante HBO opleiding (bijvoorbeeld: Business Administration, SPD Bedrijfsadministratie, of Business Studies)

Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring in de accountancy

Je bent in staat om een administratie tot een jaarrekening te verwerken

Je bent communicatief vaardig, sociaal nieuwsgierig, ondernemend en verantwoordelijk

Je hebt de ambitie om verder te studeren en/of jezelf te blijven ontwikkelen door middel van specifieke training en cursussen

Word jij onze nieuwe collega?

Herken jij jezelf helemaal in deze functie? Dan ben jij degene die we zoeken. Neem contact met ons op en vertel ons waarom jij onze nieuwe medewerker moet worden.

We build relationships for life!

Vind jouw droombaan bij Maguire